TJÄNSTER

GRATIS TRÄNINGSPROGRAM

HÄR PRESENTERAR JAG NÅGRA UTAV MINA FAVORITER NÄR DET KOMMER TILL TRÄNINGSPROGRAM SOM JAG VET GER KANONRESULTAT! SJÄLVKLART I KOMBINATION MED ORDENTLIG ÅTERHÄMTNING OCH EN BRA KOSTHÅLLNING MED EN VARIERAD NÄRINGSBALANS.(MAILA FÖR ETT MER PERSONLIGT KOSTSCHEMA SÅ FIXAR VI DET).

JAG PUBLICERAR ETT PAR TRÄNINGSPROGRAM SOM HAR EN BRA VARIATION. LÄS GÄRNA OCH VÄLJ VILKET SOM PASSAR DIG, SPRID/DELA GÄRNA HEMSIDAN VIDARE SEN, DET VINNER ALLA PÅ OCH FLERA KAN FÅ TA DEL AV MATERIALET!

FRAMFÖR ALLT ÄR DET TÄNKT ATT JU STÖRRE SPRIDNING ONLINEFYSIK FÅR PÅ OLIKA PLATTFORMAR/SOCIALA MEDIER, SÅ HOPPAS VI PÅ MER RÖTRELSE HÄR. VILKET INNEBÄR ATT HEMSIDAN SAKTA FORTSÄTTER VÄXA OCH UPPDATERAS HELA TIDEN. VILKET VI SJÄLVKLART VILL! NÄR HEMSIDAN FÅR MER TRAFIK ÄR MÅLET ATT FORTFARANDE HINNA LEVERERA FRI MAILSUPPORT, LEVERERA ARTIKLAR, NYA PROGRAM OSV.

KANON! DU SKA NU HA VALT ETT PROGRAM SOM PASSAR IN PÅ DIG, DIN VARDAG OCH ATT DU ANTINGEN SATT SMÅ DELMÅL ELLER ETT STORT MÅL UNDER SAMMA PERIOD, ETT RIMLIGT MÅL. ÄR DU OVAN, LÄGG INTE RIBBAN FÖR HÖGT.

JAG PERSONLIGEN REKOMMENDERAR ATT NÄR MAN PÅBÖRJAT ETT NYTT PROGRAM, DÅ BÖR MAN HÅLLA SIG TILL DET STRIKT I MINST 5 VECKOR FÖR ATT KUNNA BEDÖMA RESULTATEN. SJÄLVKLART GÅR DET ATT BYTA UT NÅGON ISOLATIONSÖVNING HÄR OCH DÄR FÖR VARIATIONENS SKULL, ELLER OM DET MOT FÖRMODAN INTE SKULLE KÄNNAS BRA. MEN I GRUNDEN SÅ ÄR ETT PROGRAM UTFORMAT FÖR ATT DU SOM NYBÖRJARE SKA HA EN MALL ATT GÅ EFTER SÅ PASS LÄNGE ATT ALLT ANNAT STANNAT AV, DU HAR PROVAT JUSSTERA TRÄNINGSFREKVENS, VOLYM, VIKTER, KONTROLLERAT FÖRT VIKTERNA FÖR ATT KÄNNA HUR RÄTT MUSKLER BELASTAS, LÅNGSAMMARE PÅ NEGATIVA, HAFT NÅGON KOMPIS SOM PASSAT DIG OSV OSV. MEN JAG BRUKAR SÄGA KÖR SÅ LÄNGE DET GÅR BRA SEN FINJUSSTERAR DU NÅGOT UTAV DET VI NYSS RABBLADE UPP, EN GREJ I TAGET SAKTA MEN SÄKERT, INTE BROTTOM ALLS. DET HÄR BLIR JU EN NY LIVSSTIL FÖR DEN OTRÄNADE SÅ BROTTOM ÄR DET INTE. (DET HÄR HÖR INTE HIT UTAN DE SKA SKRIVAS TILL KOSTKAPITLEN), MEN JAG TYCKER ATT VI DRAR ALLT BASIC NU.

OFTAST, SÄG 3.5/5 ÄR DET HELT FEL NÄRINGSFATTIG KOST. JAG BRUKAR SÄGA DET OM INGEN HAR ALLERGIER: ÄT EN STOR PORTION NÄR DU ÄR HUNGRIG, ÄT EN MINDRE PORTION NÄR DU ÄT MÄTT. OM DU HAR HÖG METABOLISM/FÖRBRÄNNING HÅLL DIG TILL DE FETA MEJERIPRODUKTERNA. ÄT RIS, NÖTFÄRS, ÄGG, AVOKADO, NÖTTER, MATOLJA, SALT, BANAN. DET SKA VARA KALORITÄTT OCH ALLT SKA NER I MAGEN. DÄREFTER, STRUNTA I VÅGEN, DEN STRESSAR DIG. STÄLL DIG PÅ DEN VARANNAN VECKA. ANNARS LITA PÅ ATT SPEGELN OCH KLÄDERNA ÄR ÄRLIGA EMOT DIG. FÖR MIG KUNDE DET DIFFA 5KG/dygn DÅ JAG VÄGDE ÖVER 100KG. ENDAST PGA AV VÄTSKEANSAMLINGEN + MÄNGDEN GLYCOGEN LAGRAD I KROPPEN.

SUMMA SUMMARUM: KALORIINTAGET +/- ca:300-400KCAL/DYGN BEROENDE PÅ DITT VIKTMÅL. NÅGRA VÄL UTVALDA SORTERS KOSTTILLSKOTT KAN VARA BRA TILL HANDS. SAMT VILAN/ÅTERHÄMTNINGEN MÅSTE JUSSTERAS OM RESULTAT UTEBLIR. SJÄLVKLART FINNS MÅNGA ANDRA FAKTORER SOM SPELAR IN MEN DET KAN VI BENA UT TILLSAMMANS. ÄR DU TJEJ/KILLE NY ELLER ERFAREN. DET SPELAR INGEN ROLL JAG KAN HJÄLPA MED GRUNDKUNSKAPERNA, DET SOM STÄRKER GRUNDEN MED ALLA BASÖVNINGAR. JAG ÄR TILLGÄNGLIG VARJE DAG! ÅTER TILL TRÄNINGSPROGRAMMEN:Behöver ni hjälp med något angående träningsprogrammen? Om ja, klicka på den lilla knappen nedtill så flyger det iväg i ett mail till mig.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.