KÄNNER DU IGEN DIG?

OLIKA KROPPSTYPER.

OLIKA RESULTAT.

SAMMA UPPOFFRINGAR, DISCIPLIN, MENTALITET, BESVIKELSE OCH LYCKORUS!

SOM VI ALLA VET ÄR ALLA MÄNNISKOR OLIKA. EN DEL ÄR MINDRE, SMALARE OCH HAR EN HÖGRE METABOLISM (TAKTEN KROPPEN FÖRBRÄNNER ENERGI), DEM HAR OFTAST SVÅRARE ATT LÄGGA PÅ SIG MASSA I SAMBAND MED STYRKETRÄNING OCH ÅTSKILLIGA TIMMAR VID MATBORDET. I DE FLESTA FALL KÄMPAR DEM I MÅNGA MÅNGA ÅR FÖR ATT NÅ DE RESULTAT DE SÖKER. TYVÄRR BRUKAR DET BRISTA VID JUST MATBORDET. DE KAN VARA BRIST PÅ KUNSKAP SÅ ATT DU FÅR I DIG FEL SORTS MAT SÅ ATT MAKRONUTRIENTERNA HAMNAR I OBALANS, ELLER FÖR LITE/MYCKET KALORIER. DE KAN OCKSÅ VARA DÅLIG TAJMING PÅ DYGNET SÅ ATT INSULINKÄNSLIGHETEN ALLTSÅ ”NÄRINGSTRANSPORTEN” UT I BLODOMLOPPET INTE ÄR MAXIMERAT. FAKTORERNA ÄR MÅNGA MEN DET SKA VI RÅDA BOT PÅ!

DETSAMMA GÄLLER GIVETVIS ÅT ANDRA HÅLLET OCKSÅ. HAR DU SVÅRT ATT KOMMA I FORM OCH TAPPA DE EXTRA KILONA SOM DU SÅ LÄNGE KÄMPAT MED? JA DÅ ÄR DET FÖRMODLIGEN TVÄRTOM. EN SÄNKT METABOLISM, FÖRSÄMRAD INSULINKÄNSLIGHET, (KAN LEDA TILL DIABETES), FÖRSÄMRAD ”RATIO” MELLAN TESTOSTERON/ÖSTROGEN. MANLIGT/KVINNLIGT NATURLIGT KROPPSEGET HORMON. VID ÖVERVIKT ARBETAR HJÄRTAT HÅRDARE VILKET KAN LEDA TILL TRÅKIGHETER PÅ SIKT. DESSUTOM, HAR MAN EN GÅNG VARIT ÖVERVIKTIG SÅ HAR FETTCELLERNA I KROPPEN EXPANDERAT OCH ”STRETCHATS” UT. DÄRFÖR ÄR DET TYVÄRR LÄTTARE ATT GÅ UPP I VIKT IGEN OM MAN INTE FÅR HJÄLP OCH ÄNDRAR PÅ SIN LIVSSTIL.

JAG HAR HJÄLPT MÅNGA MÄNNISKOR I ALLA OLIKA ÅLDRAR, KVINNOR OCH MÄN, VEGANER TILL KÖTTÄTARE OSV. DET ALLA HAFT GEMENSAMT ÄR ATT DE TILLHÖRT NÅGON UTAV DE OVANNÄMNDA, FÖRSÖKT ”ALLT” PÅ EGEN HAND MEN INTE LYCKATS. VILKET I SIN TUR KAN LEDA TILL DEPRESSIONER M.M. EN OND CIRKEL.

MEN! JAG KAN FAKTISKT SKRYTA NU OCH SÄGA ATT ALLA! ÄR IDAG PÅ EN HELT ANNAN BANA I LIVET. ALLA DE PERSONER JAG HJÄLPT GENOM ÅREN ÄR IDAG STARKARE, BÅDE FYSISKT OCH MENTALT. DEM LEVER FAKTISKT UTEFTER SOM DE LÄRT, MED EN BRA KROPPSFETT PROCENT, EN HÄLSOSAMMARE OCH GENERELLT SUNDARE LIVSSTIL MED REGELBUNDEN TRÄNING OCH MER DAGLIG MOTION. JAG ÄR STOLT ÖVER MINA SAMARBETEN MED ALLA MINA KLIENTER SOM VERKLIGEN LITAT PÅ MIG TILL 100% SÅ ATT JAG KUNNAT VÄGLEDA DEM TILL ETT FRISKARE SPÅR I LIVET.

JAG SJÄLV SOM LÄST OCH PRAKTISERAT ”ALLT” PÅ MIG SJÄLV INNAN JAG FANN RÄTT BALANS OCH VERKLIGEN LÄRDE KÄNNA MIN KROPP. JAG VILL ERKÄNNA ATT JAG TILLHÖRT BÅDA ”KATEGORIER” OVAN DU JUST LÄST OM. HÄR KOMMER LITE BILDER MED TILLHÖRANDE TEXT OM VAD JAG HADE FÖR MÅLSÄTTNINGAR M.M.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.